SLEEPY szerencsekerék játékszabályzata

 

1. A nyereményjáték szervezője

A ’Sleepy szerencsekerék’ szervezője a Vital Trade 4 you Ltd. RH7 6LE Lingfield, Unit 14 Long Acres Park, Newchapel Road

2. A játék időtartama

A nyereményjáték 2019. augusztus 10-től 2019. október 30-ig tart a www.segeszsegesmatrac.hu weboldalon. A játékban kisorsolt kuponok 2019. november 20-ig válthatók be.

3. A nyereményjáték célja

A nyereményjáték célja a www.egeszsegesmatrac.hu webáruház népszerűsítése.

4. Ki vehet részt a nyereményjátékban?

Minden 18. évét betöltött természetes személy, aki állandó lakcímmel rendelkezik Magyarországon, vagy az EU-ban részt vehet a játékban.

Egy személy egy e-mail címmel és egy IP címmel vehet részt a nyereményjátékban.

Azok a személyek, akik bármilyen módon közvetlenül részt vesznek a nyereményjáték lebonyolításában és azok közeli hozzátartozói nem vehetnek részt a nyereményjátékban.

A Vital Trade 4 you ltd. alkalmazottai nem vehetnek részt a nyereményjátékban.

A játékban a részvétel nem kötött tétfizetéshez, így a játék nem engedély- vagy bejelentésköteles szerencsejáték.

5. Nyeremények

A hírlevélre való feliratkozással a feliratkozó egy egyszer felhasználható ajándék kuponban részesül, melyeket a játék időtartama alatt, 2019. november 20-ig tud beváltani minden teljes árú, termékre a www.egeszsegesmatrac.hu webáruházában, ahol a rendelés leadása előtt lehetősége lesz megadni a kedvezményre jogosító kuponkódot. Más kuponokkal, akciókkal, ajándékokkal nem vonható össze, csak egyszer használható fel, teljes árú termékre váltható be maximum 100 000 Ft rendelési értékig.

A játékban 1 000 kupon kerül kisorsolásra a számítógép által sorsolva véletlenszerűen.

6. Adatkezelés

Mivel a játékban a részvétel, így a nyerési esély megszerzése ingyenes, a részvétel feltétele, hogy az érintett regisztráljon, és hozzájáruljon hírlevél, reklám küldéséhez. Az érintett ezt a hozzájárulását bármikor visszavonhatja.

Amennyiben az érintett részt kíván venni a nyereményjátékban, meg kell adnia személyes adatait: nem, vezetéknév, keresztnév, e-mail cím. Az adatkezelés célja a nyereményjáték lebonyolítása, a kuponok kiküldése, a nyertesek tájékoztatása. Az adatkezelés célja emellett reklámozás, promóció.

Az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása, amelyet a regisztrációval ad meg.

A Vital Trade 4 you Ltd. az adatokat felhasználja sorsolás, a nyertesek értesítése, a nyeremények nyertesekhez való eljuttatása céljából.
A Vital Trade 4 you Ltd. az érintetteknek jogosult a megadott elérhetőségeire reklámot, hírlevelet küldeni. A nyereményjáték ingyenes, és ezt az ingyenességet a Vital Trade 4 you Ltd. azáltal tudja biztosítani, hogy az érintettek számára a későbbiekben reklámot, hírlevelet küld. Az érintett jogosult a reklámozási célú adatkezelést megtiltani.

A Vital Trade 4 you Ltd. az adatokat harmadik személynek nem továbbítja.

A Vital Trade 4 you Ltd. az adatokat törli, ha az adatkezelés célja megszűnt, vagy ha az érintett az adatok törlését kéri.

Az érintett bármikor tájékoztatást kérhet az adatai kezeléséről, kérheti az adatai törlését, a tévesen nyilvántartott adatai helyesbítését az adatvedelem@studio-moderna.com e-mail címen. Jogellenes adatkezelés esetén fordulhat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (www.naih.hu), és bíróság előtt is érvényesítheti igényét.

Jelen tájékoztató nem teljes körű. A Vital Trade 4 you Ltd. részletes adatkezelési tájékoztatója elérhető a https://www.egeszsegesmatrac.hu/adatkezelesi-tajekoztato-gdpr/ weboldalon.

A Vital Trade 4 You Ltd. a nyereményjáték ideje alatt a változtatás teljes jogát fenntartja.

A nyereményjátékban való részvétel feltételeinek kihirdetési időpontja: 2019. augusztus 10.